Üks teistmoodi Piparkoogiõhtu

DSC05274.JPG

Neljapäeval, 17. detsembril toimus EGEA-Tartu järjekordne Piparkoogiõhtu, mis seekord aga pisut teisiti aset leidis, kui varem kombeks on olnud.

Kuna EGEA-Tartu on kasvanud päris suureks ja oleme vaid kaks kuud tegutsenud nii suure seltskonnaga, otsustasime korraldada koolituse, mis aitaks töörühmadel meeskonnatööd hõlbustada. Nimelt käis meid koolitamas Margot Möller DD Akadeemiast, kes aitas meil üksteisega paremini tuttavaks saada.

DSC05275.JPGPärast seda küpsetasime piparkooke, kaunistasime, sõime ja kuulasime samal ajal teiste töörühmade saavutusi viimase kahe kuu jooksul. Kõik kolm töörühma on korda saatnud väga põnevaid tegemisi.

Õppekava arendamise töörühm on pidanud läbirääkimisi programmijuhi Raivo Aunapiga, otsustanud, et veebruari alguses kogunetakse iga kursuse üliõpilastega ning kogutakse tagasisidet õppeainete ja õppekavade kohta. Kõik see parema hariduse nimel!

Teaduse populariseerimise töörühm on juba jõudnud oma esimesed koolitunnid planeerimisest ära anda. Nimelt käisid Gettel ja Oskar kahe päeva jooksul kahes Kuressaare koolis kokku viis korda planeerimisest tundi andmas. Lähemalt saad lugeda SIIT! Samuti on ka Ago juba oma tunni ära andnud Kilingi-Nõmmel.

Ürituste korraldamise töörühm on kahe kuuga jõudnud korraldada kolm üritust – tutvumisõhtu, filmiõhtu ja nüüd piparkoogiõhtu. Kõik on suurepäraselt õnnestunud, kuid loodame, et ka ülejäänud neli meeskonnaliiget aktiviseeruvad ja kolmele aktiivsele appi tulevad 😉

DSC05288.JPGÕhtu lõpetuseks rääkis juhatus võimalustest EGEA kongressidel osaleda ning uuel aastal ees ootavatest katsumustest. Suurejooneline plaan uueks aastaks sisaldab muuhulgas R. Ahase väljapakutud tööbörsi ideed, kevadkooli ja Baltic Weekendit. Kõigist neist saab aga lähemalt lugeda juba mõne aja pärast, uuel aastal.

Seniks aga soovib EGEA-Tartu kõikidele liikmetele ja headele sõpradele kõige ilusamaid valgeid jõule (lootus sureb viimasena!) ja kõige edukamat uut aastat! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga