Püha söömaaeg

19.11.2014 korraldas EGEA-Tartu ürituste meeskond oma esimese ürituse – TUTVUMISÕHTU! Vägev söömaaeg peeti maha korp! Sakalas. Lisaks verivorsti ja hapukapsa söömisele, mängiti nii seltskonnamänge kui ka mõtiskleti selle üle, miks keegi liitus, mida EGEA-Tartult oodatakse ning milline võiks organisatsioon olla viie aasta pärast. Õhtule lisasid elevust EGEA-Kopenhaageni liikmed, kes küll ujutasid verivorstid üle ohtra hapukoorega, ent olid see-eest toredad õhtukaaslased.

Siinkohal sooviksime teiega jagada oma liikmete motivatsiooni ning kuidas näevad nemad EGEA-Tartut 2020. aastal.

Hea motivatsioonina, miks liituda noorgeograafidega, on töötanud uute tutvuste, sõprade leidmine, ent EGEA-Tartu liikmetel on soov olla aktiivne,  teha midagi teistsugust ja tähendusrikast kooli kõrvalt ning seda üheskoos teiste geograafidega.

Ja tõepoolest, seda võimaldab positiivne keskkond, mida paljud organisatsiooni liikmed EGEA-Tartult ootavad.

2020.  a. võiks organisatsioonist olla kujunenud ühtne, sidus, aktiivselt koos käiv ühendus, mis on tugevalt seotud geograafia osakonnaga ning mis omab ruumi Vanemuise 46 neljandal korrusel 🙂

2

Aitäh ürituste meeskonnale: Marcus, Marilin, Merilin, Mari-Ann ja Kaisa. Ning tänu väärivad ka Madli, Anneken, Holger ja Taavi teistest tiimidest. Tegite ära suure töö, suutes EGEA-Tartule igati väärilise tutvumisõhtu korraldada – suur-suur aitäh teile ja ka kõigile liikmetele, kes kohale tulid!

Vaata pilte SIIT!

One Reply to “Püha söömaaeg”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga