Labürintorienteerumine 2015

_MG_6003EGEA-Tartu sportihuvilised liikmed korraldasid 15. oktoobri päraslõunal labürintorienteerumise Tartu laulupeopeomuuseumi pargis. Osavõtt oli rahvusvaheline ning ilusat sügisilma ja orienteerumist oli nautima tulnud nii noored kui eakamad. Kokku oli  69 osalejat alates esmakordselt kaardiga liikujatest kuni tippsportlasteni.

Võistlusraja ja kaardi valmistas EGEA-Tartu vilistlane Marek Karm, kes hetkel töötab enda loodud kaardistusfirmas MAPEST. Rada kulges Emajõe ürgoru põhja nõlval, kust avanesid kunid vaated tudengilinnale._MG_5947 Loomulikult ei puudunud rajalt hekkidest kasvatatud labürint, mis oli raja raskeim, kuid ühtlasi ka kõige nauditavam osa. Lisaks oli takistusena kasutatud linte, aedasid ja pargipinke, et muuta rada vaheldusrikkamaks ja keerukamaks. “Väga hästi korraldatud võistlus!” kiitis EGEA-Tartu liige Madli-Johanna Maidla, kes on esindanud Eestit mitmetel rahvusvahelistel võistustel. Ürituse kordaminekut võis näha korraldajate ja osalejate silmist. Ürituse peakorraldaja Taavi Pipara arvates on meil kõigil soov avastada: “Pole midagi paremat kui tulla ilusal sügispäeval välja ja panna oma keha ja vaim ühiselt toimima Orienteerumisrajal. Sealjuures nautides enda, Tartu ja labürindi avastamise rõõmu ja seda ka teistega jagada!”

Võistlus toimus 6 klassis. Mehed ja naised võistlesid eraldi ning eristati 3 vanuseklassi: kooliõpilased, tudengid ja täiskasvanud.

Tulemused:
Täiskasvanud:

N
1.Eleri Hirv 8:11
2.Airi Alnek 9:15
3.Jana Kink 11:16

M
1.Oleg Koshik 9:45
2.Oliver Hanschmidt 10:36
3.Peep Teppo 12:50

Üliõpilased:

N
1.Madli-Johanna Maidla 8:01
2.Marili Zimmermann 8:23
3.Margaret Zimmermann 9:33

M
1.Kenny Kivikas 7:49
2.Kristo Heinmann 7:52
3.Raid Vellerind 7:52

Kooliõpilased:

N
1.Silvia Luup 8:15
2.Brita Sander 8:43
3.Kaisa Sander 9:20

M
1.Arkadi Anijärv 15:18
2.Ahmed Anijärv 15:22
3.Tamer Anijärv 19:32

Loosiauhinnad võitsid:

Kertu Reemets
Karl Klein
Liisa-Lotta Jürgenson

Vaata pilte üritusest siit !

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga