Saksamaa muljed ja Kevadkooli arutelu

Kuuenda aprilli õhtul kogunesid 26 geograafia huvilist noort Granö auditooriumisse, et ühiselt kuulata Saksamaal käinute muljeid ja arutada tänavuse Kevadkooli potentsiaalseid teemasid. Vahetuses osalenud jäid oma reisiga kevadesse väga rahule ja kõigil neil, kel ei olnud võimalust kolmapäevasest koosolekust osa võtta, saavad reisimuljeid koos vahvate piltidega lugeda juba lähiajal siit samast blogist.

Kevadkooli potentsiaalsete teemade arutelu kätkes endas peamiselt eelmisel ajurünnakul välja käidud ideede analüüsi. Eesmärgiks oli välja selgitada enim huvi pakkuvad teemad ja valdkonnad, mille vahel hiljem lõplik valik teha. Äärmiselt põnevast ja mitmekülgsest arutelust väljusid võitjatena sellised teemad nagu pärandkultuur, Põhja-Aafrika sündmused ja turismigeograafia. Nende ja teiste teemade osas saate oma eelistuse anda järgneval lingil: http://doodle.com/szqidfim3cz94kbq

Kõigile veel kord teadmiseks, et Kevadkool toimub 20.05.-22.05. 2011 Koorastes. Seega kõikidel huvilistel tasub juba varakult manitud nädalavahetus enda märkmikus ära tähistada.

Juba järgmise nädala neljapäeval tähistame aga Egea sünnipäeva, kus Soome geograaf Paula räägib meile elust Tansaanias ja Etioopias ning loomulikult ei puudu ka sünnipäevamaius. Seniks nautige kevadet ja linnulaulu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga